Árajánlat kérése

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel válaszolunk kérdéseire!

Mi történik, ha elküldte ajánlatkérését?

Amint megkaptuk ajánlatkérését, kollégáink elkezdik feldolgozni azt, azonban a megnövekedett forgalom miatt előfordulhat, hogy nem tudunk 24 órán belül válaszolni. Ezért kérjük szíves türelmét, reagálunk, amint tudunk.
Ha azonnal szeretne választ a kérdésére, keressen minket bátran hétköznap 8-17 óra között telefonon.

Miért kell lakásbiztosítás?

Életünk egyik legnagyobb tőkebefektetése az ingatlanunk. Van, akinek egy élet munkája fekszik benne, így az egyik legértékesebb dolog. Az ingatlanokat értékállóság jellemzi, ezért egy lakásbefektetés hosszú távú pénzügyi stabilitás is. Pontosan ezért kell, hogy a lakásbiztosítás prioritást élvezzen, hiszen mint minden mást, ezt a befektetést is érdemes megvédeni.

Fontos a nyugalom, hogy bármi is történjen, ebben a kritikus helyzetben ne kelljen aggódnia az ingatlanja miatt, az és a benne lévő ingóság, a család vagyona biztonságban legyen. Az utolsó dolog, amin aggódni szeretnénk egy erős szélviharban az az, hogy a házban vajon milyen kár keletkezik. Hogy ne nyomasztja, hogy vajon milyen baj történhet legközelebb, akkor a lakásbiztosításra költött pénz a legjobban elköltött forint, mellyel nyugalmat teremt. Ezért felbecsülhetetlen a legtöbb ember számára a lakásbiztosítás.

A lakásbiztosításnak nem az a feladata, hogy megakadályozza a véletlenszerű természeti csapásokat, de biztonsági hálót képez Ön és a katasztrófa között. E mellett kifizeti Ön helyett a másnak okozott kárt, pl. ha leáztat valaki, vagy az épületéről lehullik valami és megsérül más vagyontárgy vagy netán egy személy.

Ez a biztosítás egyáltalán nem drága, ha megnézzük az ingatlanunk, és a benne lévő ingóságok értékét. Sokan nem is gondoljuk át, hogy mennyi vagyonunk van az ingatlanunkban.

A lakásbiztosítással nem bízzuk ingatlanunkat csupán a szerencsére és hátha elkerül a „vihar”. A megfelelő biztosítás megtéríti egy esetleges betörés okozta károkat, de szintén fizet egy tűznél, vagy más egyéb katasztrófa esetén is. 

A lakásbiztosítás anyagi védelmet, fedezetet nyújt az elszenvedett károk esetén, így anyagi helyzetünktől függetlenül helyreállíthatók azok, abban az esetben is ha a nagy összegű károk fedezetére nincs tartalékunk.

Forrás: biztositasz.hu, 2020-06-25 12:30

 Tekintse meg megrendelőinkkel közösen megálmodott mobilházainkat, és kérjen ajánlatot még ma!


Kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni?
Írjon nekünk vagy hívja munkatársunkat, aki segít eligazodni jövőbeli mobil otthonát érintő kérdéseiben!
Kapcsolat